15 mars 2011

Äntligen frisk och lite hudvård...

Jag lovade ju er att berätta vad jag tyckte om Emma Sjöberg serien jag köpte för ett tag sedan, den är bra men passar nog inte min hudtyp. Jag får lätt små "knotter" i ansiktet och det fick jag tillbaka när jag provade just den serien.
När vi nu var iväg passade jag på att handla billigt på flygplatsen i Bangkok, har tittat på Clinique serien innan och slog till. Nu är jag ganska torr i ansiktet efter solen men känner att den här serien nog kommer att passa mitt ansikte perfekt. Om det är så kommer jag att fylla på mitt förråd i sommar när vi flyger till Mallorca på semester:)
Jag är nu pigg och frisk igen och sonen är på benen igen - han får en dag till hemma i morgon för att hämta sig ordentligt. Det är inte Salmonella vi råkat ut för utan en vanlig vinterkräksjuka som varade ovanligt länge på mig....Vilken tur i oturen, salmonella är inget roligt att råka ut för. Nu känner jag helt plötsligt igen att det vore inte så dumt att komma till Thailand fler gånger:)
Klickade hem 2 sporttoppar och ett par träningsbyxor igår på sportamore.se och hämtade ut paketet idag! Snabb service gillas:) Tyvärr var båda topparna för stora så de är på väg tillbaka igen men byxorna fick stanna kvar.
Nu hoppas jag kunna börja träna snart igen, så snart förkylningen ger med sig så står jag på löpbandet igen!


1 kommentar:

  1. Clinique är bra, tycker jag. Kan rekommendera en fuktkräm som heter Moisture Surge. Den är fantastisk o kan användas både under o över smink. Och efter 3-serien såklart. Tyckte dock inte att Clinique var så billigt på flygplatserna, men donnabeauty.se har rätt ok priser. Plus sidor från England.
    Skönt att ni är bättre o att det inte var salmonella!
    Kram Jennie

    SvaraRadera