23 juli 2009

Vidrigt

Vädret är vidrigt, det är varmt & klibbigt. Regnar ena minuten för att nästa vara uppehåll. Jag har gett upp med tvätten nu, den får torka inomhus.
Små vidriga svarta streck är det fullt av utomhus, det går inte att vara ute, hela kroppen blir full av dessa äckliga djur på några sekunder. BLÄ.
Idag har jag rensat i mitt linneskåp, var tvungen till det för at få plats med alla nya handdukar jag köpt:) Dessutom var det på tiden att vi rensade. 8 st fulla IKEA påsar åkte bort.....handdukar och slitna påslakan. Så nu finns det utrymme för lite nya påslakan oxå:)

Japp, jag hittade en del på Gekås i Ullared i tisdags. Lite toppar, linnen och underkläder och ett ordentligt regnställ till dottern. Några saker till hemmet och 3 par skor, en ny väska och två plånböcker och 2 nya böcker.
Idag kom mitt paket från Adlibris med 4 nya böcker av Anna Jansson, så nu har jag så jag klarar mig på semestern!
Nästa vecka jobbar maken och jag är själv med kidsen och vi har inget bestämt, måste fundera ut något att hitta på annars blir jag skogstokig:) kan inte gå och "dra" en vecka till. Kanske blir det sol så att vi kan åka och bada?

3 kommentarer:

  1. Jag kallar min samob frö Strecket numera, för han har blviit så smal.. hehehehe så jag skrattade när jag läste din text ;)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med, fram med solen NU!

    SvaraRadera
  3. Härligt med nya böcker när det är så sugigt väder. Kram

    SvaraRadera