16 juli 2009

Gäsp...

Blev en sen kväll igår, 23.15 avslutades Beachhandbollen för i år. Två av Näsby lagen föll i åttondelsfinal men ena laget gick ända till final! Efter det väntade P96 finalen som tjejerna såklart ville kika på.
Blev inte så många timmars sömn i natt för min del, en fluga väckte mig redan 03.30 och sen var det svårt att somna om igen. Klockan ringde 05.50 och då var det bara till att hoppa in i duschen( tur att den är så himla snygg:) och se glad ut.

Näst sista dagen idag och här är tomt och tyst på jobbet. Nu har jag semesterkänning!
Bjuder på två bilder från semestern, vi bodde i det "rosa hotellet", jag längtar tillbaka till min solstol, min drink, mina böcker och total semester!

5 kommentarer:

 1. JAsså, så du såg mig! JAg kollade lite efter dig men såg bara dottern på en match en sen gick jag förbi henne ett par gånger.
  Oscar och Albin spelade inte i samma lag i år men två Åhuslag (Oscars och Albins) gick till A-slutsple och åkte ut i kvarten båda två. Oscars lag hade oturen att möta de diktiga Näsbykillarna redan då men gav dem faktiskt riktigt bra motstånd, det bästa de mött enligt deras tränare.
  Det har varit tre (med vår funktionärsdag) intensiva men roliga dagar. Nu är vi trötta och Oscar är nöjd även om han (och maken som är hjälptränare) retar sig på en onödig oavgjord match. Hade det blivit vinst även där (vilket det borde blivit) hade de inte behövt möta Näsby så tidigt. Men men.............. Oscar o laget spelade verkligen bra och hade bra moral och kämpade som bara den hela tiden.
  Många av Oscars klasskompisar spelar ju i Näsby men jag tror ingen av dem var i Jossans lag i år.

  Så fint du gjort med din blogg! Fräscha färger.

  Ha det så bra på sista jobbdagen! Kram!

  SvaraRadera
 2. Har du månne börjat planera för nästa semester redan :-))
  Hmmm, känner vi igen det draget hos Fru B...

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med turneringar :) Var alltid med i ortens fotbollsturneringar när jag var liten och det var alltid superkul. Massor av killar att spana på och disco på kvällen. Självklart så var turneringarna på dagen också kul ;)

  Ha det gott,
  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Åh, det ser ljuvligt ut, förstår att du längtar tillbaka. Jag hade gjort vad som helst för att få åka iväg en vecka nu, kan INTE koppla av här hemma...

  kram!

  SvaraRadera