13 juli 2009

Noll lokalsinne & kalas

I fredagskväll var jag & maken på fest, en liten bit utanför Helsingborg. Mycket trevligt! problemet är att jag är kass på att hitta rätt när jag kör:) Trots att vi noga kollade på alla skyltar på vägen dit för att underlätta på vägen hem sen så gick det inget vidare.....hamnade först i Snuggarp och sen i Åstorp.....och sen hittade jag hem. Så nesligt att köra fel när man är trött och bara vill hem och har 1,5 timmes väg hem om mn kör rätt. Men vi kom hem till slut:)
Hela lördagen ägnades åt att baka och städa inför söndagens kalas, sonen hade beställt kakbuffé och då måste man ju ha några olika sorters kakor att välja på. Puh nu ska jag inte baka på ett tag! Hela frysen är nu full med olika godsaker. Men kalaset blev lyckat och sonen blev nöjd över sina presenter.
Idag jobbar jag igen, några dagar kvar sen är det äntligen semester igen!

Josefin spelar beachhandboll denna veckan i Åhus, tyvärr missar jag det. Det är riktigt skoj att kika på!

4 kommentarer:

 1. Skönt att ni kom fram till slut=)) Blir nog inte beachhandboll för oss heller. Vi åker till Karlskrona på torsdag, så det blir lite förberedelser till det. Ha det så gott, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Formodar att Josefin spelar samma dagar som Oscar så jag ska hålla ett öga för dig också. Vilket nummer har hon och vilket lag, Kristianstad eller Näsby?

  SvaraRadera
 3. Oscar spelar i Åhus lag 3. Nummer 20 på tröjan.

  SvaraRadera
 4. Kanske ska du investera i en GPS? Kan rekommendera det nämligen, då hittar man klockrent!
  Välkommen hem förresten. Skänt att slippa se din "bruna nuna" :)

  Kram Ingela

  SvaraRadera