23 april 2009

Torsdag

Igårkväll kom maken äntligen hem, efterlängtad av alla. Trött efter lång bilresa, men det blev ingen vila direkt. Jontes klass hade musikuppvisning igår för alla föräldrar och de var sååå duktiga! Jag är så där fjantig och blir rörd av lilla minsta mina barn gör.....Man lixom spricker av stolthet:)

I kväll är det dax att springa igen, härligt väder och bra musik i öronen gör att det går fint. Sitter och väntar på besked från kompisen Malin om vi kan träffas på lördag eller inte. Det är tänkt att jag ska ta tåget ner till Malmö på lördag och så ska vi umgås hela lördagen, fika mumsigt på ILVA, äta gott på Lilla Torg, shoppa och snacka strunt och avsluta med en till fika nere i hamnen...Men Malin är magsjuk....så vi får se hur det blir. Visserligen kör det ihop sig lite på lördag( som vanligt...), bägge barnen och maken spelar match med väldigt lite tid emellan, men med lite hjälp av goda vänner så löser det sig säkert!


Bild från Bornholm i somras

3 kommentarer:

  1. Låter som det kan bli en härlig lördag. Hoppas hon blir frisk från sin magsjuka. Själva ska vi köra till Ullared på söndag och shoppa loss. Ha en bra dag kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Tycker inte alls det är fjantigt, bara ömt och moderligt ;O) Hoppas lördagsplanerna blir av.

    SvaraRadera
  3. Heja heja! Du är ju superduktig som springer! Ha en bra helg! Kram Jenny

    SvaraRadera