13 april 2009

Jajamänsan!Nya joggingskor införskaffades i torsdags och nu har jag just avverkat min andra joggingtur. Inte långt, 3 km men det räcker gott & väl så här i början. 2 stora blåsor på hälarna är resultatet efter dagens tur och i morgon måste jag ta mig till apoteket och köpa skavsårsplåster. Nu är jag igång och det känns bra även om det var skitjobbigt idag:)

Dottern är på zonläger idag, sonen ska snart iväg & leka med en kompis och jag & maken ska försöka få ihop studsmattan idag. Tänker även försöka sitta en stund i solen och få lite sol på näsan.

Dessutom är jag med & tävlar om ett jättefint väggord hos Fru Sätterlund, det hade suttit fint i vår nya tvättstuga när den blir färdig!

7 kommentarer:

 1. Vad duktig du är!!
  Springa är inget för mig, men tänkte ta tag i att cykla till jobbet. Hade tänkt att börja idag, men imorse när jag vaknade så var det tjock dimma. Kanske imorgon??
  Ha en skön dag i solen, kram jenny

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är! Jag har iaf kommit igång med promenader igen. Det känns ju så skönt att komma igång. Idag hade jag bestämt mej för att köra igång. Målet är -10kg. :)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. JAg hade tydligen i ett svgt ögonblick lovat E att vi skulle springa ihop i lördags men jag lyckades slingra mig ur det. Hon sprang med maken i går istället.
  Men jag skulle behöva springa så vi får se hur det blir....

  SvaraRadera
 4. Snygga skor! lycka till med löpningen, jag ska ta tag i min också här bara jag mår bra igen och orkar starta :)

  kram!

  SvaraRadera
 5. Åh, man får ju så dåligt samvete när man läser att du är så duktig;o) Skaffade nya joggingskor i Kivik i onsdags, men jogga... Får bli promenader än så länge. Kram!

  SvaraRadera
 6. Hej! Oj så duktig u är! Ska du springa ofta? Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Jag blir alltid träningssugen när jag INTE KAN träna :P
  Sen blir jag ju extra motiverad eftersom jag vill droppa alla bebiskilon fort hehe.
  Vad duktig du är!
  Kram!

  SvaraRadera