18 april 2009

Sunny Saturday!

Vår & sommar året runt hade suttit fint tycker jag. Jag behöver inte kyla, snöblask och mörker.
Jag älskar våren & sommaren!
Har suttit lite på altanen och solat ansiktet idag och det känns....solen är stark!
Igår åkte barnen till kompisar direkt efter skolan och beslutade sig för att sova borta, ännu en barnfri kväll helt spontant. Helt ok, men samtidigt alldeles för tyst & lugnt! Maken och jag bestämde oss snabbt för att åka till stan och fixa mat och lite godis, sen blev det en lugn hemmakväll framför tv:n. Ibland är det skönt att vara ensamma hemma och inte åka iväg varje gång man är barnfri. Men jisses vad man saknar kidsen när de är borta!
Maken är nu på väg hem från fotbollspremiären i Trelleborg, det slutade 0-0.När han kommer hem ska vi käka grillade kebabspett med sallad och potatissnurror och kika på Robinson.
I morgon åker sonen på sin första allsvenska match, han och en kompis ska kika på MFF mot Trelleborg, redan 15000 biljetter sålda så det blir en upplevelse för honom!
Vi andra ska kika när Jossan spelar sin första seriespelsmatch.

Trevlig lördagkväll!

4 kommentarer:

  1. Vilken grej för sonen att åka på en sån match. Här har vi kalas hela helgen känns det som. Nyss hemkomna från ett och i morgon kommer gästerna till oss och på måndag är det den riktiga födelsedagen för sonen. Inga barn i huset sen - bara tonåringar!

    SvaraRadera
  2. Skönt att få spontant ledigt en kväll så där, det blir mer att man uppskattar det när det inte är bestämt långt innan tycker jag. Men tyst, ja, absolut! Känns bara konstigt..

    Men lika bra att vänja sig för om 10 år är de väl inte hemma längre och då är det garanterat jättetyst. Är det då man ska träna som en galning o få den där snygga kroppen som man alltid strävar efter men aldrig hinner fixa?? :)

    Ha en underbar söndag!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Håller med, våren och sommaren är underbar ;-) speciellt nu när man fortfarande kan drömma om den underbara sommaren som komma skall och fortfarande tror att det kommer bli den perfekta utan regntrista dagar... ;-)

    SvaraRadera
  4. Känns härligt att varma dagar infinner sig, ännu har vi ett tag
    kvar till det gröna. Håller med dig att det är tyst när inte barnen finns omkring en. ha det gott/catthie

    SvaraRadera