20 november 2007

Tisdag

Sonen är hemma idag också, han kändes liite varm nu på morgonen så det känns dumt att chansa.Det är bättre att bli riktigt frisk innan han går till skolan igen.
Nu är alla mina paket klara till swappen, inslagna, numrerade och dekorerade! Jag längtar tills alla mina paket kommer, så spännande!

I morgon är det begravning, en tung dag som jag försökt glömma bort.Vi har pratat med barnen om vad som kommer att hända och att alla kommer att vara mycket ledsna i kyrkan.De vill ju gärna vara med och det är klart att de ska säga hejdå till farfar.Men jag tycker att det är viktigt att de är lite förberedda på vad som komma skall.Så att de inte blir rädda.

Ibland längtar jag framåt och det gör jag nu,jag längtar till det är torsdagmorgon och onsdagen är förbi.

8 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Idag tänker jag på dej och din familj lite extra mycket. Klokt att förbereda barnen.

  Jag pluggar till Skötare (inom psykiatrisk vård) Klingar inte så bra i allas öron, men ack så viktigt att utbilda sig till detta. Jag trivs så himla bra.

  Nu längtar vi till advent och paketöppning, eller hur? Det ska bli så mysigt.

  Kram, Anita

  SvaraRadera
 2. MMm, svår dag ni har framför er...Men samtidigt är det en viktig dag, framför allt för barnen. Att ta ett ordentligt avsked är nog viktigt. Bra att du förbereder dem...

  Swappen ja. Tänk det kanske är mina paket du är färdig med? :D Själv har jag slagit in 12 st nu. Resten tar jag om en stund. Kuuul. :)


  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Hoppas hoppas att begravningen ska gå "bra". Tänker på er!!!!!!

  Åh är du färdig med swappen.... jag har alla paket men måste slå in dem bara min ryggvärk försvinner ( vaknade med ryggvärk i går och det har inte blivit något bättre i dag...buhu).

  Stooor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. Å fy vad tråkigt!
  Begravningar är fruktansvärda men på samma gång kan det ju vara skönt att få säga adjö och sätta punkt på ngt sätt. Min pappa dog för några år sedan och jag tyckte det var skönt när begravningen var över för då kunde man på något konstigt sätt blicka framåt...

  Hoppas att din som blir frisk snart, det är aldrig kul med sjuka barn. elvira är frisk nu och var på dagis idag, vi andra har klarat oss så jag börjar misstänka att det inte var ngn kräksjuka...

  Stooor tröstande kram från Gotland!

  SvaraRadera
 5. Jag ska tänka på er i morgon... Det kommer inte att bli lätt, men precis som Jennie här ovan skriver så brukar det bli lite "enklare" när det är klart.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Många tankar till er inför morgondagen. Kram Jennie o Mange

  SvaraRadera
 7. Det är bra att de är förberedda o att de får vara med. Livet är ju så, o att inte varit med ställer mer frågor än om de är med, tror jag. Sen kanske det inte finns svar på alla frågor...
  Tänker på er i morgon!
  kram

  SvaraRadera
 8. Hoppas det inte blev alltför påfrestande för er, utan kanske t.o.m. en fin stund. kram från sjuksängen

  ps: duka outlet ligger där pay c låg tidigare

  SvaraRadera