28 november 2007

Stressig morgon....

Imorse gick det inte ihop sig, tiden försvann och kvar stod vi i tvättstugan halvpåklädda.Sonens skosnöre gick av, snabbt fram med nya vinterkängan.Då är knäppningen på den nya kängan sönder #=(/&%¤.Ännu snabbare rafsar jag fram ett nytt skosnöre, kastar plastförpackningen någonstans i tvättstugan och låter mycket och högt:)
När vi till slut är klara att gå ut så upptäcker jag att handtaget på den nya fruktansvärt dyra ytterdörren är lös....Shit! Låser och hoppas att det håller sig till ikväll.Kommer ut och inser att jag måste skrapa rutorna...är det någon som kan förklara varför det inte kan vara sommar året runt?

7 kommentarer:

 1. Vilken trist morgon! Så där blir det för mig också ibland. Det känns nästan som om någon eller något retas med en...

  Hoppas den fortsatta dagen blir bättre!

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja sådanna morgon hatar jag! Fast nu är min man föräldraledig så jag slipper sådant. Kram / Maria

  SvaraRadera
 3. Vi har vinter för att du ska uppskatta våra varma somrar lite bättre ;o) Eller...? Vänta bara till februari, då är det riktigt uschligt. Ses i kväll, kram!

  SvaraRadera
 4. Hi.hi... ja varför kan det inte vara det???? ;)

  Kramis

  SvaraRadera
 5. Om det vore sommar året om så skulle vi ju inte få några julklappar ;-)

  kram

  SvaraRadera
 6. Åh en sån morgon hade vi igår. Alla var ilskna som bin och ingen ville göra något rätt. ;)

  Men men....idag gick det bättre. *pust*

  Neeeje, inte sommar året om. hellre vinter året om. ;) Fast med myyyycket snö då! Och så åker man på solsemestrar för att vila upp sig en gång i månaden. DET låter som en drömvärld för mig. *s*

  Håller tummarna för att morgonen i morgon bitti går som på räls. ;) Kram!

  SvaraRadera
 7. gah - känner igen!! Härom morgonen när vi var ute i sista minuten och bara hade ytterkläderna kvar att sätta på så kommer femåringen på att han visst måste gå på toaletten. 20 minuter senare är han färdig... grrr, kan säga att jag stampa något av och an under tiden. Men vad säger man då - "nej du får inte gå på toaletten!" funkar ju liksom inte.

  SvaraRadera