25 november 2007

Söndag


Jag tjuvstartade:) När jag hade strukit de nya julgardinerna kunde jag inte hålla mig längre...ljusstakarna och stjärnorna åkte upp de också!
Krukorna ska fyllas med vita stora julstjärnor i veckan så titta inte på dem..
Passade på att baka lussebullar i eftermiddag så nu har vi precis fikat på varma lussebullar och mjölk.Mums!
I morgoneftermiddag tror jag att det blir en runda på stan och julklappshopping.Nu börjar det ta form!
Årets julkort är beställda på vistaprint, beställde där förra året också och blev supernöjd.Hoppas att det blir lika bra iår.

8 kommentarer:

 1. Sicka snygga gardiner, det kommer att bli snyggt med växter och allt.
  I år är första året jag inte är fardig med alla julklappar, i år har jag inte köpt en enda, jag undrar vad som hände. :-)

  SvaraRadera
 2. Tjuvstart ju! ;)

  Jättefint - verkligen! Å lussebullar är ju bland det bästa som finns. Jag bakade faktiskt en mjuk saffranskaka i helgen när vi hade besökt, och det var jättegott!

  Till första advent tänkte jag också få upp lite julting här hemma. Trista är bara att jag jobbar den helgen, men det får ordnas på nåt vis ändå.

  kram!

  SvaraRadera
 3. vad inspirerande :-) jag vill oxå ha fram mina julgardiner...
  *kramen*

  SvaraRadera
 4. Ah, så mysigt. Jag försöker hålla mig, men har slängt på en rödaktig vaxduk... Hmm, lät kanske inte så snyggt. Får nog visa den imorgon. Min sambo gör världens godaste pepparkakor så de längtar jag verkligen till :)

  SvaraRadera
 5. Vilka sööta gardiner!!
  Varma lussebullar...suck... va gott!

  SvaraRadera
 6. Vilka ascoola gardiner!
  Sådana vill jag också ha.

  Apropå strumpor så kanske "programidén" kan utvecklas och omfatta även andras strumpor. Förmodligen är det egentligen enda chansen att verkligen hitta en ny partner :-)
  (Förutom möjligen en minutiös städning i varenda vrå i hela huset utan att släppa in någon annan någonstans innan man är klar.
  Det kan möjligen resultera i ett och annat fynd.)

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅ, så mysigt!
  Vad skönt för dig att var ett steg på väg!
  Själv väntar jag tills på söndag, då kommer förstärkning i form av mamma! Hon ska fira jul med oss, så då kan hon faktiskt få stryka lite gardiner och fixa lite annat, eller hur?! ;-) Något ska hon väl göra för att hon få bo här gratis? ;-) He he.....

  SvaraRadera