31 oktober 2012

Springa i New York!


Tänk att få springa i New York.......vilken dröm!
För att kunna genomföra det behöver jag en sponsor, för det kostar en hel del, eller så vinner jag på lotto eller kanske ärver några miljoner efter en okänd rik släkting..:) Drömma går ju.

Det är Springtime som anordnar resan nedan och visst verkar det häftigt??


Följ med till staden som aldrig sover och spring den berömda New York Tjejmil, eller som den faktiskt officiellt heter NYRR New York Mini 10K! 

Vi garanterar att denna resa och upplevelse kommer bli en av dina mest minnesvärda. 
Ta med syrran, mamma eller kompisarna och åk till New York. Åk på en resa ni absolut, utan tvivel, är värda! 
New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. Shopping i överflöd, fina och inspirerande museer, fantastiska restauranger, barer och cafeér. 
Central Park är gudomlig vid denna tid, en löptur på morgonen eller en härlig picknick på dagen. Åk på sightseeing, strosa gatorna upp och ner, sitt på en bänk och titta på folk, ingenting är tråkigt - allt är kul!

Vi kommer vara ett gäng på upp emot 200 glada och snygga tjejer. På mornarna springer vi i Central park och kör lite bootcamp övningar. Efter detta går vi hem och duschar, på dagen njuter vi av staden antingen på egenhand eller gemensamt. På kvällen går vi kanske på musikal eller till en rooftop bar och ser ut över staden. 

Som sagt, du gör så lite eller så mycket du vill, ihop med gruppen eller på egenhand. En sak är i alla fall säker, vi på Springtime är där och hjälper dig med det mesta och vi älskar New York! Har packat träningsväskan, i morgon bitti halv sju står jag på löpbandet, nu är det slut på latheten och soffhänget! Har inte tränat på 1,5 vecka och det lär ta emot i morgonbitti...
Vill ha ett nytt mål till våren, jag vill kunna springa en halvmara, låter det rimligt tror ni? Hur ska jag bäst lägga upp det?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar