17 oktober 2012

Italienskt vin


Jag hasar redan runt i mysisar....de åker på fortare än kvickt när jag kommer hem från jobbet!
Har hunnit, vika tvätt, lägga i en maskin, dammsuga och att städa toaletten..ibland lixom glänser jag till:)

Snart dags att fixa lite middag, blir lite senare några dagar i veckan eftersom det är träningarna som styr här hemma. Idag blir det fisk med potatismos och räksås, blomkålsmos till mig...yummi!

Vi ska laga mat tillsammans med några av våra bästa vänner på lördag och vi ska ha ett italienskt röd vin med oss, det ska tydligen passa till maten vi ska laga. Så då får det bli Mauro Rispasso. Har ni testat? Ser verkligen fram emot lördag och att få se, laga och smaka av den än så länge hemliga menyn!

mauroripassoIgårkväll bakade jag chokladflarn fyllda med nutella  - att jag inte kom ihåg hur det gick sist jag försökte mig på att göra chokladflarn är en gåta....det blev nämligen exakt precis likadant igår. Hela plåten fylls av flarn som flyter ut - gah vad gör jag för fel??
Det gick att fixa till och de blev goda, men det hade varit roligt att kunna baka dem på riktigt...Vilken match Sverige gjorde igår! Jag somnade till men vaknade lagom till Zlatan nickade in 4-1 och sen var jag vaken kan jag lova....spännande!!!

Onsdag - och jag följer egentligen ingen serie ikväll, Grey´s tittar jag gärna på men ingen annan vill se, så det brukar jag titta på i efterhand. Blir nog några sidor i boken även ikväll!


3 kommentarer:

 1. Va?? Ser du inte Bonde söker fru? ;-)

  SvaraRadera
 2. Även här styr träningarna maten. Men det kvittar hur jag tänker för det är ändå sällan som alla fyra äter samtidigt. Ibland blir jag nästan tokig! Nu har dottern åkt till Kina och det är alltså en mindre att ta hänsyn till i 2,5 vecka. Saknar henne redan (hon åkte i morse). Jag planerar heller efter fyras träningar bara alla är hemma.

  Kanske skulle ta och prova det där vinet.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. åååååååå men ÅÅÅÅÅÅ vad gott!!!

  SvaraRadera