14 oktober 2012

Det sitter i huvudet


Jag hade bestämt mig för att springa 1 mil idag, gärna lite längre. Men det g.i.c.k  i.n.t.e...orken fanns egentligen men jag måste jobba med huvudet och mina negativa tankar. Så pissigt det känns i omklädningsrummet efteråt när jag var så nära...det blev 9 km, jättebra men inte vad jag tänkt mig.


Efter middag hos svärmor så började jag i eftermiddags på den här. De andra två har jag plöjt igenom tidigare, hoppas den här är lika bra. Har ni läst den?

Snart ny vecka igen och på lördag väntar matlagning de luxe för oss och våra vänner, ser verkligen fram emot det! Men först söndagkväll och Solsidan:)3 kommentarer:

 1. Bra jobbat!!
  Lite dålig på böcker just nu :/

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 2. Solsidan är ju så grymt bra!

  Jag är ju imponerad över att du springer så långt. Jag har faktiskt inte ens försökt springa så värst mycket mer än 5 km. Idag blev det kort distans i högre tempo och sedan core-träning på det. Mina muskler skakade och jag känner redan att jag kommer ha grym träningsvärk i morgon. Det måste ligga ett visst mått av självplågeri i detta med att träna :).

  Hoppas boken är bra. Jag ska snart lägga mig och läsa.

  Kram

  SvaraRadera
 3. @ Marina: tror att det egentligen är ganska bra att göra som du, springa lite kortare sträckor och öka farten ibland! Boken ÄR bra...och läskig:)

  SvaraRadera