20 december 2011

4 dagar till julafton

I lördags gjorde vi lite julgodis, chokladdoppad saltlakritskola och ischoklad. Saltlakritskolan är min favorit, gillar choklad & salt. I söndags gjorde sonen cornflakesformar med choklad, enket och supergott. Har handlat hem så att vi kan göra Rocky Road Fudge, men känner att min mage kommer att strejka om jag äter mer choklad...och göra godis utan att smaka och äta...nää, jag tror det får räcka så här!


Är med och buzzar Åhus Glass nya smaker, passande nog laktosfria så det passar sonen och mig perfekt! Choklad och jordgubb vann, medans vaniljen var sådär...Lite finare ( och dyrare)glass som jag kan tänka mig att köpa till en extra mysig kväll.


I morgon slutar barnen skolan - sen väntar ett härligt jullov på dem! Jag jobbar 2 dagar till innan några dagars efterlängtad ledighet infinner sig. Är verkligen trött nu och behöver vara ledig.

Nu blir det en kopp te, ett härligt gott julte från en delikatessaffär här i stan och något gott att fika på till, får se vad skåpen kan erbjuda. ( Snart januari och då ska Fru Bengtsson köpa gymkort och jädrans vad det ska springas på bandet då och brännas kalorier..) men först JUL.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar