30 oktober 2011

Att ha ett mål

Jag är värdelös på att följa mina mål, jag sätter gärna upp dem och tänker alltid att nu ska jag verkligen ge allt...sen blir det aldrig mer.


Jag är för lat skulle jag tro.


Har läst hos Lofsan och den tjejen har sjukt snygga armar! Vill ha! men för att få det så krävs såklart hårt arbete. Borde börja med att ta på mig löparkläderna och ge mig ut en runda i det fina vädret, men jag kan inte förmå mig idag. Tycker att jag förtjänar en lugn förmiddag i soffan...jo tjena. Önskar att jag kunde brinna rejält för något, har ni något ni verkligen brinner för och brinner för mer än i 2 veckor?

Nu väntar snart en fika på stan med två av de finaste vännerna, lovely.


1 kommentar:

  1. Jo, jag brinner nog för något mer än två veckor men jag är ändå ganska lat på ett sätt.
    Jag vet att jag behöver motionera, av fler olika skäl, men bestämmer mig ändå inte för mer än två gånger i veckan. Detta för att jag vet att jag ändå inte gör det oftare så varför bestämma något jag inte kommer hålla. Detta kan man så klart ha olika psykologiska synvinklar på, men så tänker jag.

    Cyklade 1,6 mil i går i normalt tempo (blev svettig!) och idag har jag skurat duschen vilket är ett helt träningspass eftersom vi har så mycket järn i vattnet. I kväll blir det Zumba och det känns som att jag har rört på mig riktigt mycket denna helgen. Springa har jag svårt att motivera mig till nu när det är kallare och mörkare. Det känns liksom inte skönt som på sommaren.

    Kram!

    SvaraRadera