14 juli 2010

Tillbaka igen!

Då är vi tillbaka i Sverigen igen, 14 dagar går fort när man har roligt och har det bra! Det här var 3:e sommaren på rad vi var på Mallorca, i Alcudia. Det är nära, fint, rent, varmt och det finns det mesta du behöver. Perfekt för oss med andra ord!
Vi flög med AirBerlin, billigt och bra, goda smörgåsar och fin service
Stranden är fantastisk, en av många anledningar att återkomma! Många restauranger ligger nere på stranden och det är mysig att doppa tårna i sanden samtidigt som man äter.

En stor fin hamn, med många lyxig båtar


I hamen åt vi en god paella, mums!


Utsikten från balkomgen gick inte att klaga på precis, fin utsik över poolenSonen fyllde 11 år under tiden vi var där, här hoppar han i ett hopptorn på sin födelsedag.


Dessutom fick han öppna lite presenter innan maten och Spanien matchen börjadePå kvällen är ljuset på stranden magiskt, skönt att slå sig ner på kvällarna i en solstol och bara ta det lugnt.

från bryggan vid Sunwing har man bra utsikt över stranden.Tja, ny bikini?!

Kristallklart vatten med en massa fiskar i är fiiint:)

Längst ut på bryggan är det så här nice.
Tyvärr var planet lite försenat på hemresan så vi rullade inte in på uppfarten hemma förräns kl 03 inatt. Lagom trötta:)
Dagen har ägnats åt att tvätta, handla mat och plocka undan. Nu väntar 7 dagars jobb för min del och sen ytterligare 3 veckors semester!

2 kommentarer:

 1. Åh vilken fin bikini!!! den kroppen kan man inte tro har genomgått två graviditeter! Snygga svägerska!!!

  kram kram
  Karolin

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin bikini!!! den kroppen kan man inte tro har genomgått två graviditeter! Snygga svägerska!!!

  kram kram
  Karolin

  SvaraRadera