23 mars 2010

TisdagNu tror jag att vi har hittat hotellet vi ska bo på i Aonang nästa år, Aonang Orchid Resort lutar det åt. Ligger perfekt och bra pris. Redan nu kan jag tänka mig hur det kommer att kännas när vi doppar tårna i poolen första dagen....mmmmVar en runda på stan i fredags efter jobbet och lyckades hitta vita converse som jag letat efter ett tag. Rätt storlek och den lite mer "slimmade" modellen blir nog bra hoppas jag. Hittade även en jacka, röd....så jag vet inte om den får stanna eller inte. Jag brukar alltid köpa svart..så det här känns lite wild & crazy:) Den ska provas igen i veckan!
Sonen är tyvärr hemma och sjuk idag, febrig och hostig. Så nu har vi precis bakat efter hans önskemål, det blev som vanligt ( när han får bestämma) en kladdkaka. Inte mig emot, den sitter fint till kvällsfikat senare!
Tiiidigt torsdagmorgon åker maken till Barcelona på träningsläger och kommer sent söndagkväll. Jga hoppas innerligt att sonen snart blir frisk igen så vi slipper husera inomhus heela helgen. Då får jag nog tuppjuck:)
3 kommentarer:

 1. Snyggt med rött! Särskilt till vita pjucks. Behåll den! Och hälsa Jonte o de andra också såklart. Kram Jennie

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska bilder från hotellet!!
  Jag tycker jackan är jättefin, men förstår att du tycker det känns udda med rött. Jag fick mina Converse igår, me like =)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh klart du ska va lite wild and crazy o ta röd jacka! den e jättefin!!!! speciellt till vita converse!!! kram! härligt hotell by the way.../svägerskan

  SvaraRadera