21 januari 2014

IW & reseplaner!

I söndags testade jag för första gången på IW, kul! Riktigt roligt och svettigt. Har bokat in mig på två nya pass den här veckan och hoppas att jag kommer med på båda, det är eftertraktat så här i början så jag står som reserv.


 

Indoor walking är konditionsträning i grupp på stationär crosstrainer

Passar för dig som vill…
-
Förbättra din kondition
- Utmana din balans
- Bli svettig!


Funderar på en tripp till London på novemberlovet, har aldrig varit där så har ni Londontips så dela gärna med er! Ägnade helgen åt att leta flygbiljetter och billigt boende och det finns ju verkligen en djungel av både hotell och andra alternativ...Var ska man bo?
Solsemester blir det nästa vinter, vill inte barnen hänga på så åker vi själva maken och jag. Det lutar åt Thailand igen, dock vet jag inte var någonstans. Barnen vill helst till Kamala igen, jag kan tänka mig att kombinera Aoanang och Kamala/Surin. Ett som är säkert är att det blir direktflyg till Bangkok eller till Phuket den här gången iallafall.

1 kommentar:

  1. Hej - jag trillade in här via Matplatsen, såg du nämnde en tonåringen, då blir jag alltid nyfiken :)
    Jag var i London över nyår, och har skrivit ett inlägg om lite Londontips, du kan se det på min blogg under en etikett London http://millaflower.blogspot.se/search/label/London
    Det vimlar ju av boenden i london och just därför kan det vara svårt att hitta ett, vi bodde på ett enkelt hotell nu men helt ok, och låg bra till (på Belgrave road där det finns massa hotell) då man kunde gå ned till stan, ganska lugnt område och fanns en väldigt trevlig pub runt hörnet med supergoda pommes frites (som ju heter chips där!) som tilltugg.Och en kort bit från Victoria Station om man ska nå bussar och tunnelbanan. London är så himla stort, och det är toppen att åka tunnelbanan tycker jag. kram Milla

    SvaraRadera