2 januari 2014

2014 och ONT!

2014, nytt och oskrivet och så skönt! Tog av mig den fulla ryggsäcken i tisdags och har fått på en ny, tom och opackad ryggsäck. Spännande att se vad 2014 bjuder på!
Konstigt att för första året på väldigt länge inte ha en enda resa, eller mindre tripp inplanerad under hela året. De som känner mig vet att jag inte är särskilt spontan, jag gillar uppstyrda och planerade saker..:) Med en make som fick chansen att spela div II fotboll och en son som ska till Gothia Cup v.29 i sommar blir det inte mycket tid över, läs ingen alls, till att boka en sommarsemester. Så det blir alltså inte Mallis för sjunde sommaren...trist!
 
Jag har ont i ljumsken och ryggslutet, kan man bli förkyld i ljumsken? Den här jädrans förkylningen jag åkte på innan jul ger ju inte med sig och nu känns den som den är på väg tillbaka med full kraft igen. Borde inte sprungit i måndags...sen dess gör det ONT i ljumsken, ont så att jag knappt kan stå, sitta eller ligga. Alvedon är min räddning just nu. Bör nog avboka spinningpasset ikväll redan nu, SKIT. 

 Men hey, det är snart helg igen och på söndag väntar nya äventyr!

2 kommentarer: