22 juni 2013

Lugn midsommar & lite ångest

En seg midsommardag trots att vi tog det väldigt lugnt igår...Vi körde ner till Åhus och njöt av en god glass, åt sill & potatis och sen cyklade vi hem till en kompis. Spelade kubb och boccia och blev bjudna på världens godaste drink - fläderdrink! Tur med vädret hade vi också, solen sken och det var riktigt varmt hela dagen. Underbart!
Idag har vi tillbringat större delen av eftermiddagen i soffan, slappat och läst tidningar och kollat på film. Nu ska vi snart grilla...nomnom.
Vad hittar ni på?

På måndag måste jag börja tänka på vad jag stoppar i mig- verkligen. Ångest inför Mallis beachen. LCHF mådde jag verkligen bra på, men tycker att det är svårt att hålla ett längre tag....! har ni något bra tips på hur man lyckas?


Snart är vi där igen, vårt älskade Mallorca ♥

2 kommentarer:

 1. Hej och tack för din trevliga blogg!
  Jag körde LCHF fram till första advent (hade kört i 10 veckor) och mådde precis som du väldigt bra, men det är lite svårt som du säger i längden. Nu känner jag ett stort behov att bryta min negativa trend....funderar på att börja med LCHF igen. Har inget bra tips att ge dig, men jag hoppas att jag kan komma igång på måndag jag också :)
  Kram Helene

  SvaraRadera
 2. Tack Helene:)
  Nu är det måndag och det nya gäller....tror jag kommer köra lite åt LCHF hållet för att få bort sötsuget först och främst!
  Lycka till, kram

  SvaraRadera