17 december 2012

AJ!

Min kropp värker och idag är jag så trött så att det ser ut som om jag har stora dasslock under ögonen...
Jag tränade spinning i lördags och igår gick jag & dottern på cirkelgym...omg. Mjölksyra deluxe och fullständigt slut i kroppen. Men ändå trött på ett skönt och behagligt sätt. Så idag haltar jag fram...jag och min kropp. Tur att det bara är 4 dagars jobbevecka och sen en lång skön ledighet.


I lördags beställde vi äntligen en efterlängtad Kitchenaid! Förstår ni hur lycklig jag är? Nu ska det minsann bakas ännu mer i Bengtssonhemmet. Nu ska jag klura på var den ska stå i mitt kök,den är ju så snygg så framme måste den få vara...frågan är bara var?
Julkorten är skrivna och klapparna klara (sen ett tag sedan)....dock är inte alla inslagna så en del av kvällen ska ägnas åt att få dem i papper.Är ni klara med era julklappsinköp?
Vi hittade den perfekta lilla granen för oss igår, vi klädde den igårkväll men kom på att vi saknar stjärna/spira...den gick i sönder i fjol. Något till toppen ska alltså inhandlas på lunchen.


1 kommentar:

  1. Avundsjuk är jag, vill också ha en Kitchen Aid. Men men det får allt vänta. Jag är klar med julklapparna och det är faktiskt skönt. Ha en bra dag. Kram Anette

    SvaraRadera