4 januari 2011

GymkortFunderar på att köpa ett årskort på Friskis & Svettis här i stan, ett kort som gäller på både gym, spinning och vanliga träningspass. Inköpet är ju enkelt att göra, det svåraste är att fortsätta träna när väl kortet finns hemma:) Sluta med alla dumma, konstiga ursäkter för att inte ta mig gymmet. En rejäl SPARK där bak som varar hela året är vad jag behöver.
Nu har jag jobbat i snart två dagar och jag måste säga att det är ganska skönt att vara tillbaka i normala tidsvanor igen. Ja inte helt, för barnen är ju fortfarande lediga och har inte vänt tillbaka sin dygnsrytm riktigt ännu. Men snart så!

Ikväll spelar maken match i Alliansen igen och vi hoppas såklart på vinst! Om de vinner blir det semifinal och ev final på Trettondagen. Trevligt!
2 kommentarer:

 1. Jag längtar tills all snö försvinner och man kan ut o gå / småjogga igen. Vågar inte köpa ett gymkort, det hade nog gett mig mer ångest än träningsvärk, är jag rädd. :-) Hoppas du har det bra, darling! Kram!!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du skrev lite om Ao Nang till mig och jag blev inte alls avis att ni snart ska iväg igen;)
  Själv får man ju vänta ett helt år...


  Åhus har en jättefin strand tycker jag och eftersom du även skriver om Alliansen så antar jag att vi är ifrån samma stad!


  Hoppas du har en trevlig helg!

  SvaraRadera