13 februari 2010

After Work
I gårkväll avslutade vi på jobbet arbetsveckan med afterwork på Pub Banken inne i stan, god mat och ett glas vin och trevligt sällskap. Mycket trevligt sätt att påbörja helgen på.


Sonen var på bio och såg Farsan under tiden, vi blev upphämtade samtidigt och sen blev det Let´s Dance och soffan resten av kvällen.


Letar efter en snygg lampa att ha över matbordet, och kan absolut inte bestämma mig för vilken jag vill ha. Finns hur många som helst som är toksnygga. De här två kommer från www.mio.se
Ikväll blir det så klart Mello för oss, dottern har lovat att fixa 3-rätters meny till oss så det ska bli spännade att bli serverad allting ikväll!

5 kommentarer:

 1. Jag håller med, lampor är svårt... finns ju mängder av snygga. Jag har tidigare inte varit så impad av Ikeas Maskros lampa, men efter att på en blogg sett den tänd, så är jag såld.... men var jag ska ha den är en helt annan femma.... I ett annat liv kanske ;-)
  Ha en härlig myskväll o heja dottern!!!

  SvaraRadera
 2. Kul att höra från dig igen! Får väl se om du hittar någon resa på rätt tid.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vi har en liknande den nedersta fast i vitt. Inköpt på Ullared för nästan inga pengar alls =)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Snygga lampor :) Jag gillade den översta bäst :) Det är svårt med lampor, det finns så mycket snyggt att välja mellan...

  Låter som att lördagskvällen blev riktigt mysig :)

  Kram på alla ♥-dag!
  Therese

  SvaraRadera
 5. Oj, supersnygga lampor..... VILL HAAAAAA!!!!

  SvaraRadera