7 september 2009

Sträckläst!


Den här boken fick jag äntligen hem i min brevlåda i fredagskväll och i lördagseftermiddag var den utläst! Jag älskar deckare och speciellt Jungstedt! Lite höstväder ute, några ljus tända och bra bok, det är härligt!Den här boken har jag bara börjat på, jag orkar inte läsa den...den är för jobbig. Baserad på en verklig händelse, flickan är 14 år gammal och helt plötsligt blir det så nära en själv. Usch í bland orkar jag inte ta till mig så tragiska och sorgliga böcker.
Har ni några favoritböcker?


4 kommentarer:

 1. 14 år och till salu har jag nog läst tror jag. Jobbiga är den typen av böcker men jag inbillar mig att jag kommer att känna igen tecken om jag stöter på en tjej som är utsatt för något hon inte borde vara utsatt för.
  Mari Jungstedts böcker har jag börjat fastna för nu. Är inne på den andra nu. Bra!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Håller med - Jungstedt är kanonbra! Läste hennes 6 första på någon vecka :) Älskar Stieg Larssons 3 Millenium också.

  Vad härligt med en Thailnadsresa, för det var väl dit du hade bokat redan. Otroligt att man kan spara så mycket genom att boka allt själv. Helt klart värt det!

  Ha det gott,
  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. min favorit sedan länge är Gömda med marklund. Har även läst Ljungstedts och de är toppenbra. Gillar att läsa spännande böcker...det är så mysigt att kura ner sig under täcket och läsa med lite skräckförtjusning...

  SvaraRadera
 4. Mari Ljungstedt är en klar favorit. Läser just nu böcker av Unni Lindell, bra de oxå. Kram Jenny

  SvaraRadera