4 juni 2015

Pausbild

 Lägger in en bild från i lördags när jag följde Stockholm Marathon från
 soffan, drack te och värmde mig under en filt och tyckte synd om alla löpare som tvingades springa i regnet. Maria som driver Lilla Villa Vita 
var en av löparna som jag följde, en förebild och en mycket trevlig sådan. Jag hoppas vi får ihop en löprunda tillsammans i sommar!

Just nu är energin på noll, har ingen ork till något och igår gick min mage bananas...Så nu är jag trött och matt i hela kroppen. Men hörrni, solen ska komma till helgen och på söndag är det BAL.Kan vi ha sån tur med vädret? Igår fixade vi all dricka på Systembolaget och återigen, det är DYRT med student och kvar är all mat och tårtor att betala. Men samtidigt väldigt roligt att fixa och dona, om bara min energi kommer tillbaka. Har inte ens orkat träna, och då blir jag automatiskt ännu tröttare...en ond cirkel det där. 
Dottern är hemma igen hel och välbehållen efter en rolig vecka i Magaluf, nu är det nya festligheter som väntar fram till studenten, tror bestämt att vi alla hade behövt semester efter nästa FREDAG!


2 kommentarer:

 1. Jag antar att du har mycket att göra inför studenten!
  Djupa andetag!

  Kram och lycka till med allt! :)
  / Jonna

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir en fin dag, studentdagen!
  Och tusan att det ska vara så dyrt med allt, kläder, mat, dricka, balklänningar och allt möjligt... Stackars de som inte har möjlighet att låta barnen få allt som många andra får!

  SvaraRadera