4 mars 2014

En härlig vecka ♥

Jag är duktig på att säga till när saker och ting inte fungerar, nu tänkte jag berätta när saker och ting faktiskt flyter på också.
Vi har haft en lugn och skön vecka hemma i huset, inga konflikter, bra diskussioner och alla har varit på gott humör. Så mycket det gör för alla! Framförallt för mig som har känslorna utanpå kroppen och blir väldigt påverkad av hur alla mår. Nu känns magkänslan bra igen och livet känns gott ♥
Med två tonåringar hemma kommer det alltid att gå upp och ner, man får passa på att njuta när det är uppåt...!

Igårkväll stod jag i receptionen på Friskis & Svettis, idag blir det löpning efter jobbet och sen en välförtjänt paus i soffan innan middagsbetyren och taxiverksamheten drar igång igen...:)

Planerar semestern nästa vinter, det blir Thailand igen men frågan är var? Kanske Kamala igen, det gillade vi och det är lagom stort för oss. Dagens I-landsproblem I know. 

1 kommentar:

  1. Thailand är underbart! Om ni vill se en riktigt gin och lugn ö så ska ni åka till Koh Racha, som ligger söder om Phuket! Vi älskar den ön! Fin vit strand, kristallklart vatten med massor av snäckor och fiskar att se när man snorklar direkt från stranden. Det är en lugn ö så det finns inget att höra på kvällarna mer än att ta det lugnt och bara njuta!

    Molla3 på Instagram

    SvaraRadera