16 januari 2013

Vinter igen...!

Så blev det vinter och snö igen...mig gör det inte så mycket jag åker snart på semester ändå...haha
Men visst är det vackert ute nu? Igår hade vi -16 på kvällen och 16 grader inomhus...jodåsaåatt. Självklart ska saker och ting krångla när jag är ensam hemma! Förra gången var det avloppet som strejkade nu är det pannan. Har dock lyckats få upp värmen ett snäpp nu, så nu har vi 17,8 grader...! Det tar sig.


Jag lovade recept på den goda kycklingrätten vi åt i söndags och det kommer, glömde dock att ta bild på maten..så ni får föreställa er hur det ser ut.
För att få upp värmen en aning igår så tände jag alla ljusen i min nya snygga ljusstake från IKEA. Har velat ha den länge men inte hittat rätt placering förrän nu.
Jobb på Friskis i måndags och på lördag finns jag bakom disken igen - då är det prova på dag igen. I lördags kom det 600 motionärer!!! Häftigt! På söndag är jag inbokad på cirkelgym, innan dess är det svårt att få ihop det när mannen inte är hemma. Kanske hinner jag med ett pass efter jobbet på lördag.
Har ni kallt hos er?

2 kommentarer:

 1. Men du, den där temperaturen känns lite väl låg inomhus. Hy! Visst är det typiskt att sådant händer vid så dumma tider. Finns väl inga bra tider iofs men...

  Då ses vi kanske på lördag. Jag har planer på att komma även då. Var där med Erica och ena svägerskan i lördags. På lördag ska Erica nog dit med kompisar men jag kör mitt eget race då.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu äntligen är det varmare i huset snart uppe i lagoma 19 grader:)

  Ses kanske i morgon då?
  Trevlig fredag ❤

  SvaraRadera