28 januari 2013

Det här med hummer...

Fredagsmaten var supergod, kyckling i krämig sås toppad med knaperstekt bacon och sen penne i det...yummie:) Ett glas rött och en god sallad och rätten satt som en smäck. Stackars våra barn som tyckte att vi var sååå tråkiga som somnade redan 21.30...alltså jag kan inte hålla mig vaken en fredagkväll. Det tråkiga är att jag sover för många timmar i soffan ...typ till 01-02 och sen är jag ju pigg! Inte smart alls.
Alltså var jag trött som lus i lördagsmorse när makens klocka ringde 08.00. Jag masade mig upp och fixade frukost och gav mig sedan iväg på ett spinningpass. Skönt efteråt men jag hade gett mycket för att slippa precis innan jag åkte dit...haha.

Så var det hummern då.....alltså hur tusan öppnar man en hummer utan att det stänker ner hela köket och att allt blir gojjigt? Kom på att det är därför vi inte äter kräftor...bara räkor. Det blev gott, jättegott men väldigt väldigt små humrar...jag får gå en kurs helt enkelt.

Efter sista avsnittet av Stjärnorna på slottet så satte vi gång Hamilton II, maken började snarka efter 20 min! Men hallå, det går ju inte att somna till Persbrandt..:) Jag var väldigt vaken.
Dottern var iväg på äventyr och jag kan inte sova förrän hon är hemma igen, vilket var 02.00...jag fick hålla mig vaken med Femtio nyanser av mörker. Det gick bra det med.

Igår började jag så smått att packa, solkräm, laktostabletter och lite tidningar står på inköpslistan den här veckan.
Måndagmorgon igen, hur har ni det?


1 kommentar:

  1. Det där med att ligga vaken och vänta på barnen känner jag igen. Det är riktigt jobbigt emellanåt tycker jag. Sådär på natten kan mina tankar skena iväg ganska lätt om allt hemskt som kan hända. Suckar över mig själv ibland.

    Hummer tror jag faktiskt inte att jag ätit. Det har liksom aldrig lockat eller blivit av.

    Lycka till med packningen!
    Kram

    SvaraRadera