7 augusti 2010

@ home

Så hemma igen efter minisemestern. Fantastiskt roligt, trevligt och underbart har vi haft det. Shopping i Kungsbacka, inget roligt i klädbutikerna men desto mer i iittalabutiken!
Bodde sedan på en superfin och fräsch camping i Varberg, barnen badade, vi solade, drack rosévin och grillade. Fredagen ägnades sedan helhjärtat åt Liseberg och att åka karuseller. I år åkte barnen allt och t om jag & maken köpte åkband och åkte massor! Skitkul, trots att det regnade emellanåt under första delen av dagen. Det minskade på köerna och den längsta kön var på 25 min, så det var perfekt väder att åka karusell i.
Vid 22 begav vi oss till bilen som vi ställt i ett parkeringshus en bit därifrån och upptäckte då att vi haft inbrott i bilen....hela rutan på passagerarsidan inslagen, splitter i hela bilen och en hel del saker borta:(
Gahhh, ringde polisen och gjorde en anmälan, sen kunde de inte göra så mkt mer men att köra hem utan ruta i 25 mil kändes inte som något hett alternativ. Några mil från Göteborg hittade vi en nattöppen bemannad mack som kunde bistå med en bit plast och lite tejp. Vid 3 i natt var vi hemma, lite kylslagna och trötta.
På måndag blir det verkstaden och försäkringsbolaget....men att folk inte kan låta bli att förstöra!! Sååå tröttsamt.

Blir en lugn lördagkväll, vi är alla trötta och somnar säkert tidigt ikväll zzzz.

Kram ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar