22 augusti 2010

Bakdag:)

Söndag och jag är gräsänka tills på torsdagmorgon, maken har åkt till Gotland för att konferera. När det regnade som värst i eftermiddag passade jag & sonen på att baka vår favorit...kärleksmums! Åh jag är svag för bakverk....godis kan jag klara mig utan men inte kakor.Tjockt med glasyr ska det vara:)


Har planterat lite nytt i mina krukor, en del av sommarblommorna började se lite vissna ut.

Hoppas att den här gröna varianten ska vara långt in på hösten!


Kompletterar med höstljung senare så blir det nog perfekt!
Ikväll blir det soffmys med chips, dippa och filmen Eclipse, har ni sett den?

Kram Ann-Sofie ♥

3 kommentarer:

 1. här är det lugnet före stormen, maken är på bio och nu är det dags för skriktimmen...dvs läggdags...
  Njut av söndagskvällen. Du vet var ventilen finns om du behöver..
  Pöss

  SvaraRadera
 2. Här blev det också lite bakning. En rulle som vi kallar Hovbyrulle eftersom jag har kombinerat ett par olika recept och då fick den ha ett "eget" namn.
  Klart man ska unna sig gott!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Åh gud vad sugen jag blev på både kärleksmums och chips o dipp!!! Ahhhh!!! Måste ner och rota lite i skafferiet tror jag ;)

  Ser att ni har bokat det hotellet vi bodde på i vintras då vi var i ao nang. Jättefint hotell med toppen läge verkligen. Hoppas ni har bokat rum med pool view? För om ni har bokat mer utsikt mot gatan kommer ni bli så besvikna. Vi gjorde nämligen de då det var det enda som fanns kvar. Det är så att den sida som ligger mot gatan har ett restaurangkök precis brevid sig och från den här restaurangen kommer det så sjukt mycket matos så man kräks. Vi klagade och fick flytta runt bland flera olika rum med pool view istället. Jobbigt men helt klart värt det. Det gick inte at sitta på balkongen på den andra sidan och matosen letade sig in i rummet fast balkongdörren var stängd. Uscha!

  Men annars är det ett jättefint och fräscht hotell!

  KRAM

  SvaraRadera