29 oktober 2009

Julshopping

Kunde inte låta bli idag på Rusta, att inhandla 2 nya julstjärnor. Den svarta till köket och den vita till Tv-rummet. Kommer bli myspys:)
Började min ledighet igår och är ledig över hela helgen, skönt. Utan något särskilt inplanerat. Maken åker iväg på "killhelg" på lördagmorgon och kommer hem på söndag så barnen och jag får roa oss själva. Förmodligen blir det någon god hämtmat och några filmer från hemmakväll. Dock inga läskiga eftersom jag är mörkrädd:)

Nu ska jag åka och få lite massage och sen blir det ett pass på Friskis & svettis för att sen sjunka ner i soffan ikväll och slötitta på "Bröstcancergalan".2 kommentarer:

  1. På lördag ska sonen och maken på handbollscup i Malmö men de tär så rysligt tidigt att jag nog inte följer med. Tänker åka till EKo istället och köpa nya stjärna till Oscar bla. Han vill ha en på fot och de tär ju bra eftersom det alltid är så svårt att få de hängande att hänga rakt. Annars gillar jag egentligen hängande bättre men.......

    Vi slappar mest idag. Har räfsat ltie mer löv, gått i skogen (och snott lite granrsi!), varit på Maxi och nu gäller soffan mest.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, vilka fina stjärnor! Hade de mycket jul-grejs? Tur att tomten finns där, ska dit imorgon o knipa en. :-) Nu slipper jag ha den vi redan har i köket!! :-D

    SvaraRadera