18 augusti 2009

Vardag

Nu är vardagen igång igen, barnen har börjat skolan idag. Ganska skönt med lite rutiner igen även om jag vet att om ett tag önskar man sig lite ledighet igen.
Letar efter en bra bärbar dator( igen) men nu ska vi verkligen göra slag i saken och köpa en. Ska bara bestämma oss för vilken först:) Det är ju en djungel!
Förresten så har de släppt flygbiljetterna till Mallorca nästa sommar nu och vi är sugna på att boka en vända till.... det var ju så bra i somras!
Maken han har det gott han, är i Lysekil på konferens några dagar denna veckan. Latar sig, åker båt och äter massor av skaldjur( inbillar jag mig).
Sonen och jag har precis veckohandlat på Maxi och nu väntar vi på att kladdkakan ska bli klar, vi blev så sugna på choklad:)

5 kommentarer:

 1. Ja så är det nog. Skönt med rutiner men om ett tag längtar man efter lov igen!! Låter gott med kladdkaka, själv jobbar jag och är sååå sugen på något chokladigt. Tur att här absolut inte finns något gott=)
  Ha det gott, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Letar också efter en bärbar dator.. men det är verkligen en djungel.

  Snart dags att boka ny träff :)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig att det känns skönt när vardagen är tillbaka, bara man vet att det finns andningshål här och där... trevligt med ev mallorca semester!!

  Må gott

  Maliin

  SvaraRadera
 4. Det är både och det där :) Det är skönt med lite rutiner igen och framförallt att barnen kommer i säng i tid så man får lite egentid på kvällarna. Det är så skönt :)

  Ha det gott,
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Visst kna man fika mitt i veckan. Vi har precis ätit banansockerkaka.
  Alla tider som ska passas och alla måsten gillar jag inte men det är ju bara att finna sig och hitta glädjeämnena (tex baka!).

  Ha det bra och hoppas ni hittar en bra dator. Jag har en Asus och den är jag nöjd med.

  Kram!

  SvaraRadera