12 augusti 2009

SLUT

Slut i huvudet och i halsen. Inte av sjukdom, nej inte alls. Jag är förstörd i både huvud & hals pga av allt tjat & bråk med barnen......
Ibland önskar jag att jag kunde lösenordsskydda en del inlägg för att riktigt kunna skriva av mig i hettans stund.Om jag skrev allt jag tycker och tänker ibland hade ni trott att jag var galen:) Det är f*n inte lätt att handskas med en 13 åring och en 10 åring emellanåt. Eller aldrig ibland. Vissa dagar är mitt tålamod på topp och då funkar det hyfsat med att ignorera och "bita ihop" men ibland så bara går det inte!
Jag skulle ju kunna skriva om hur fantastisk den här dagen varit med barnvakt, klippning & färgning, lagad middag när jag kom hem från jobbet. Allt för att hålla fasaden uppe....men idag skiter jag i det, DEN HÄR DAGEN SUGER!!!! Och jag ser fram emot en ny dag imorgon.

10 kommentarer:

 1. Jag vet precis hur det känns! Är så less så jag håller på och kräks på ungarna med jämna mellanrum. Fast hos oss är nog 4-åringen värst. Även om grabbarna på 9 också kan reta en till vansinne...

  Det är så skönt att veta att man inte är ensam :) Håller tummarna för att din morgondag blir bättre än dagen :)

  Kramar Therese

  SvaraRadera
 2. Visst fasen toksuger det att vara förälder ibland! Det är världens svåraste jobb... och det ska det vara för de är det finaste vi fått. För att låta jävligt präktig ;O)

  SvaraRadera
 3. MEn snälla du, bara skriv! Inte tror jag du är galen i alla fall. Ibland är det verkligen pest att vara förälder, så är det nog för oss alla, bara det att vissa erkänner det inte.
  Allt går i vågor så även vårt tålamod, våra hormoner och barnens behov av att frigöra sig och testa oss. Dessutom är det ju så att deras pannlober inte är hopväxta som de ska ännu så det finns förklaringar ibland till deras märkliga beteende.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det är i sådana stunder man har sina vänner att kräka av sig på!!! Än så länge går ju mina att flytta på, dvs sätta i spjälsängen som lillan ännu inte kan klättra ur eller lyfta in dom på rummet. Mellantjejen rivs och slåss allt hon kan, men även hon är ju hanterbar än så länge eftersom hon ännu är så liten. Men min dag kommer också då jag bara har det verbala och det är ju inget jag längtar efter precis. Ta en paus från allt och hämta kraft!!!

  SvaraRadera
 5. Och inte f_n är det lättare när skitungarna blir 19 och tror att de kan bära sig åt hur som helst. Ska vi starta en låst blogg där man BARA får skriva skit om sina barn?(och make med för den delen)

  kram
  Anette

  SvaraRadera
 6. Bara skriva av dej, tjejen!! Det måste man!! Jag gnäller och surar på min stackars sambo fastän han inte gjort nåt, det är ju kidsen som e pest, inte han (oftast inte i alla fall...).
  Stor kram!!

  SvaraRadera
 7. Håller absolut med. har precis ett tokbråk med Maja, längtar faktiskt tills nästa vecka när skolan börjar. Men det är väl så att på bloggen skriver man mest om allt roligt, men jag tror nog att alla barnfamiljer ibland önskar att livet var lite lättare=) Ha det så bra, kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Om ni öppnar en skriva-skit-om-barnen-utan-att-bli-anmäld-till-soc-blogg vill jag med vara med..! ;-) Det är verkligen pest ibland, liksom det kan vara precis tvärtom. Jag hoppas att din dag idag har varit, är och kommer att bli bättre. Kram Jennie

  SvaraRadera
 9. Hemliga bloggen är nu ett faktum...
  vill du vara med så maila epostadress till mig på
  an1str@bikab.net

  SvaraRadera
 10. *Kramar om*
  Orkar inte tänka på alla kommande duster när alla mina 4 är i tonåren... Då lär väl vissa av mina jobbigaste dagar nu te sig som rena semestern.

  SvaraRadera