5 juni 2009

Fredag

Skönt att semestern närmar sig, jag blir bara tröttare & tröttare för varje morgon som gryr...Ser fram emot sovmorgon imorgon och en dag utan något alls planerat! Mer än det där vanliga som lite städ, veckohandling och tvätt, men det kan jag överleva.
Idag är sonen hemma med pappa, ont i huvudet & halsen har den lille stackaren. Ikväll spelar maken hemmamatch men som det ser ut nu blir jag & sonen hemma och myser med lite gotte istället för att frysa häcken av oss på fotbollsplanen.
Nu är äntligen allting inhandlat till badrummet och nästa fredag kommer rörmokaren för att plugga allting så att vi kan börja riva. Sen blir badrummet fixat under tiden vi är på semester. Perfekt!

5 kommentarer:

  1. Stackars Jonte, men kanske skönt att få mysa i soffan en kväll som denna. Ha det så bra kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Vi hade också en riktig myskväll igår, satt i soffan o såg på Bolt hela familjen o frossade i godis :) Hoppas killen kryar på sig, inget skoj att vara sjuk. Och så himla spännande med badrummet!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad spännnade att få börja badrumsprojektet!
    Hoppas ni hade en mysig kväll tillsammans :)
    Ha en fortsatt trevlig helg!
    Kram Therese

    SvaraRadera
  4. Hej! Låter kul med en badrumsrenovering. Glöm inte före och efterbilder. Så roligt att ha. Jag är i Växjö i helgen :) Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Hej vännen! Du har en utmaning på min blogg! :-)

    SvaraRadera