12 juni 2009

Skolavslutning


Nu har barnen äntligen sommarlov! Som de har längtat, inga klockor som ringer, inga läxor och massvis med tid att vara med kompisar. Nu hoppas vi bara på att sommarvädret snart visar sig.
Efter avslutningen åkte vi hem och fixade lite hemma, och nu har vi precis kommit hem från vår skolavslutningstradition, att äta ute på restaurang. I år blev det Thaikong, en äkta Thailändsk restaurang med fantastiskt god mat! Nu sitter vi här mätta & belåtna och inväntar Talangfinalen( inte jag för jag ska läsa min braiga bok).


Visar en bild på badrummet, nu har vi börjat riva...fönstret ska flyttas en hel del åt höger för att vi ska slippa ha det inne i duschen. Dessutom blir det ett avlångt, vitt fönster. Blir nog stor skillnad bara genom att byta fönster! Inredningen har vi hämtat idag och kakel & klinkers hämtar vi på tisdag på Wallgårds.

3 kommentarer:

 1. Haha, tänk så tokigt det kan bli.
  Jag läste ditt inlägg i tron att det var Nygifta fruns blogg och fick inte alls ihop bilden på Jonte med hennes barn... som sagt, så tokigt det kan bli. Undrar om det beror på att jag nyss kommit hem från en studentuppvaktning :))som jag bara körde till, maken fick köra hem!

  SvaraRadera
 2. Får jag fråga var ni köpte era dörra. Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Vad spännande att göra om badrummet :) Kul att få se bilder! Kommer bli kanon med fönstret, det är jag helt övertygad om :)
  Kram Therese

  SvaraRadera