10 maj 2009

Sparlåga


Bloggen går på sparlåga, i maj händer det mycket både på jobbet och hemmavid. Lägg till fint väder och allmäntrötthet så förstår ni varför det inte duggar tätt av inlägg:=
Idag har vi haft en superskön dag tillsammans med Josefins fotbollslag, vi har haft picknick i det "gröna", spelat brännboll och umgåtts i det sköna vädret. Underbart!
I morgon väntar jobb och bortamatch för Josefin i Hörby, hoppas på fint väder så att vi slipper frysa.Flickorna roade sig själva en stund innan vi alla spelade brännboll tillsammans.

3 kommentarer:

 1. Ja, den här perioden brukar det inte vara så mycket bloggande från många håll.. gäller även mig :) Man vill vara ute o njuta av vädret istället.. Hur går det med löpningen??

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja nu börjar den intensiva perioden då man skall spela brännboll med barnen var och varannan vecka och ha pick-nick. Jag gillar inte brännboll utan försöker vara lite skadad då. men pick-nicken brukar jag klara galant.
  Har nu jobbat i 2 veckor och så hör långt är det toppen. Hälsa alla. Kram

  SvaraRadera
 3. Underabara bilder på dessa underbara träd. Har bott i Skåne ett år och det jag minns bäst av området jag bodde i, var dessa rosa träd på våren. Vet du namnet på dem?

  SvaraRadera