22 maj 2014

Om att blogga eller inte

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska sluta blogga eller fortsätta, tror att jag behövde den här pausen. Det är oehört roligt att ha bloggen som en sorts dagbok och kunna blicka tillbaka, men också för att knyta kontakter man kanske aldrig gjort annars.

Hur som helst om jag ska fotsätta blogga så kommer jag att hålla mig här på blogger, jag gillar den här uppbyggnaden bättre. Även om det innebär att jag måste klura ut hur jag ska kunna blogga från mobilen/paddan, får det nämligen inte alls att fungera om jag vill. Tror att det har med min gamla e-postadress att göra, jag lyckas inte ändra den till den nya. Jag får klura vidare.

Mitt i maj-månad, min nästan favoritmånad, (juli är bättre tycker jag), allt är grönt och hela sommaren ligger orörd framför oss - underbart ♥ Har ni några sommarplaner?
En sak som glädjer mitt "resehjärta" är att hela familjen ( jo faktiskt vill alla åka med) åker till Thailand igen söndag vecka 6 och spenderar sportlovet där. Behöver jag tillägga att det känns fantastiskt att ha det inplanerat?
Andra planer? njae....jag vill gärna ha ett spa-bad hemma och klurar som bäst på hur och var vi skulle kunna ha detta. Sen gäller det att få med mannen på banan också.

// Frun i huset

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar