26 juli 2012

Back in business, kan man säga

Nu har vi varit hemma från Alcudia i 1 vecka och vi längtar alla tillbaka igen. Tänk att efter 5 år så har vi fortfarande inte tröttnat? Hotellet välkomnade oss med en flaska bubbel på rummet och kortet : Welcome back...:) Gulligt.
Vi tar kanske 3 veckor nästa år? För en nästa gång måste det bli, trodde att det kanske blev sista sommaren dottern ville följa med ( hon är 16) men icke, hon måste åka nästa sommar också säger hon!
Vi får väl se, nästa resa går till Kamala beach i Thailand under sportlovet, men det kliar i fingrarna att sitta redo vid datorn när biljetterna släpps...

På lördag åker maken och jag till Malmö för en weekend, vi firar 10-årig bröllopsdag i morgon. En natt på hotell med god mat & dricka blir perfekt.
Sonen har fått öroninflammation och pencillin mot detta, det verkar gå mot rätt håll men han klagar fortfarande på lite ont i örat. Jag håller tummarna för att det inte blir värre,speciellt inte under helgen. Barnen ska för första gången prova på att sova hemma själva - ett eget val de gjort. Det går säkert prima, men jag är lite hönsig av mig. Kommer förmodligen att ringa och smsa 1000ggr så maken och barnen blir alldeles trötta på mig:)

Solen skiner från en klarblå himmel och ikväll väntar ett glas vin på altanen med en fin vän innan vi tar cyklarna upp mot IP för att titta när maken spelar match. Lovely med sommardagar.

Slänger in några bilder från resan, vill ni se fler bilder är det bara att titta bakåt i arkivet, det ser ju nästan likadant ut...hihi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar