11 april 2012

Världens sämsta bloggare


Det här går ju verkligen upp och ner, min lust att blogga som ni ser..:)
Jag vill men hinner inte alltid, vill men har inget vettigt att dela med mig av, vill men har inga roliga bilder att bjuda på.
Då funderar jag på varför och för vem jag skriver? Allra mest för min egen del, att kunna gå tillbaka ända till 2007 och läsa vad jag och familjen gjorde då är guld värt. Rikigt, riktigt roligt faktiskt!
Sen så klart även för den lilla skara som läser så klart, det är ju så otroligt roligt att få gensvar på det man plitar ner och visar upp.
Hoppas ni vill följa med ett tag till?

Våren är förhoppningsvis snart på väg, med den lite ny energi. Jag hoppas att April kan bjuda på en del sol och massor av härlig god "vårdoft". I maj vill jag stoppa tiden - kvällarna är ljusa, blommorna och träden är gröna och det känns som hela sommaren ligger framför en. Och vips så är det juni och midsommar och sen semester och sen börjar skolorna igen....

Först och främst ska vi njuta 2 veckor på Mallorca i sommar igen - Alcudia är vår favorit och det är femte året i rad vi åker till samma ställe. Ingen tröttnar och vi njuter lika mycket varje sommar!!

I februari åker vi till vårt älskade Thailand igen, en ny destination att prova den här gången. Kamala, så spännande det ska bli! Och härligt, underbart, varmt, soligt och gott med Thaimat och massor av tillsammans-tid.

Vi ska bo på 2 ställen i Kamala, de första nätterna på Dengs Resort, ett litet familjehotell på stranden och sen lyxar vi lite de sista nätterna på Sunwing Resort Kamala beach.2 kommentarer:

 1. Härliga resor du har och se fram emot, Thailand är jag sugen på för jag har aldrig varit där.
  Jag åker till Mallorca och Turkiet i juni :) Längtar dit!!
  Ha en bra kväll!! Kram

  PS: kul när du gör inlägg :)

  SvaraRadera
 2. åå så härligt det låter, inte alls avis...;)kram kia

  SvaraRadera