10 september 2011

LängesedanUj vad mycket det varit ett tag nu, orken & lusten att blogga har inte infunnit sig alls. Däremot har jag precis som vanligt följt alla mina favoritbloggar. Nu har jag så myket att skriva om att jag inte var jag ska börja:)


Vardagsrummet & hallen är nästintill klara nu, den där stora tavlan saknas dock fortfarande & den rätta stolen/pallen har jag inte hittat men annars så känns det bra! Lite piff är inköpt och ställt på plats och idag var jag i Vinslöv med sonens fotbollslag och sprang inom EM-möbler. Sprang på en snygg soffa på kampanjpris och fick hur många kataloger som helt med mig hem....så snart tror jag att vi grubblat klart och kan känns oss klara!

Lillebror & kära svägerskan har gift sig, så trevlig & fintJag sprang 9,5 km i torsdags och är nöjd, inte över tiden direkt utan mer över att jag faktiskt kan springa 1 mil....trodde jag inte i våras.Lidingöloppet närmar sig med stormsteg, det är nu 15 dagar kvar att träna på. Jag hoppas att förkylningen håller dig borta...
Höstkläderna har börjat hitta hem till min garderob och det känns helt ok att hösten är på väg, jag gillar att det mörknar lite tidigare nu och jag gillar att tända ljus.


En massa bra tv-serier har börjat, me like:)
Vi planerar vår årliga Göteborgshelg med vännerna, hoppas vi får ihop en helg som passar alla. En weekend på hotell med god frukost & trevligt sällskap är ett höstmåste!

2 kommentarer:

 1. NU kom jag på varför jag inte kommit in på din blogg, du glömmer ett s i bloggadressen=)

  Vilken härlig sommar och semester du verkar ha haft, här längtas det massor efter solen just nu!!!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jag är grymt imponerad av din löpning! Jag är långt ifrån milen, bara halvvägs om jag ska vara exakt. Det känns fortfarande som en "nära döden upplevelse" när jag springer. Kanske jag gör det för sällan, kanske min kropp inte vill springa???

  Nu ska vi prova en ny äppelkaka. Vi har massor med äpple men det är inte den mest hållbara sorten så vi får offra oss för att äta äppelkaka, äppelpaj, äppelmuffins mm. Som det kan bli!

  Kram!

  SvaraRadera