8 augusti 2011

Ny soffa?!

I fredags när det regnade som mest körde vi till Bromölla Möbelaffär för att kika på ny soffa, den vi har idag är för liten. Vi vill kunna bre ut oss och helst ligga ner allihop...vi brukar nämligen somna hela familjen i soffan nästan jämt:)
Sprang på den här finingen, Lido divansoffa i svart bycastskinn på stommen och tyg på resten av soffan. Så snygg & fin, stor & rymlig. Men frågan är om den är för stor för vårt tv-rum? Fick rådet att mäta upp soffans storlek med isoleringstejp så det är nu gjort, nu ska vi gå och titta & fundera och känna oss för ett tag. Men åh vad den hade passar fint här....

Om en stund åker jag & dottern till mamma för att göra oss fina i håret, har en bedrövlig utväxt och dottern ska lägga fler ljusa slingor i sitt. Ska även prova ut ngn fin frisyr att ha på lillebrors bröllop om några veckor!

3 kommentarer:

 1. Vi köpte ny, större, soffa för ett år sedan. VI vill också gärna kunna ligga eller halvligga alla fyra. Det går inte riktigt i denna men bra mycket bättre i den förra som var en vanlig hörnsoffa. Vår är inte riktigt lika lång på båda sidorna som den på din bild men vi gillar den mycket.

  Lycka till med håret!

  SvaraRadera
 2. Hej! Hittade din sida av en slump och gillar det du skriver:) speciellt om era resor. Tänkte höra om du har någon erfarenhet av Kanarieöarna? Vi tänkte resa dit i feb-mars med våra 2 barn. Kan du rekommendera något bra ställe där, solsäkert och barnvänligt? Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Hej Mia
  Tack för titten och din kommentar!
  Vi har varit på kanarieöarna 1 ggr i november på Blue Village på Gran canaria. Boendet och maten var jättebra likaså poolområdet men vidare solsäker var det inte tyvärr. Vi kunde inte bada i havet, dock i poolen om solen var framme annars var det för kallt. Extra tröja och byxa behövs till kvällarna för det blir kyligt. Många säger att Lanzarote är bättre, men jag vet inte? Jag är tyvärr inget stort fan av Kanarieöarna....Kram och hoppas att ni hittar ngt fint ställe att åka till!

  SvaraRadera