17 juli 2011

Semester!
Nu är vi hemma igen efter 2 underbara veckor på Mallorca, att två veckor kan gå så fort är helt otroligt! Vi har verkligen haft det skönt, ätit gott, solat, badat, slappat, umgåtts, spelat spel och bara varit. Alcudia har allt det vi vill ha på en semester, det finna få ställen till i Europa som har en lika fin sandstrand som Alcudia, den är underbar!

Om ni inte varit där tycker jag absolut att ni ska åka dit, ni kommer inte att ångra det.

Det här var fjärde sommaren för oss och det kommer bli fler:) I år gjorde vi ett besök i Gamla Stan på kvällen, jättefint med små trånga gränder och fina mysiga restauranger. Lite mer genuint. Utflykter är vi inte så mycket för, dels är vi inte intresserade av det och sen i den värmen orkar jag inte ta mig runt för att titta på en massa saker. Oftast gick vi till stranden på förmiddagen, åt en god lunch och sen blev det slapp vid poolen hela eftermiddagen. Fix på kvällen och sen hitta en restuarang och sen blev vi kvar där tills det var dags att ta kvällsglassen...och sen hoppa i säng. Inte mycket party, men stranden och solen suger musten ur en:)

Nu inväntar vi att flygbiljetterna ska släppas till nästa sommar, det gäller att "hänga på låset" för att få de bästa priserna!

3 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder!!
  Nu längtar jag dit, kommer åka ner i september, ska bli spännande för jag har aldrig varit där.
  Någe tips på bra matställen?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för alla tipsen :)

  Jag ska bo på Ponent Mar, vet faktiskt inte så mycket om hotellet men de ska vara bra.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mallorca som är så fint. Vad häligt att ha fått vara där i två veckor.

  Ha det gott

  SvaraRadera