26 februari 2015

Studentklänning!

Nu är dotterns balklänning beställd, efter mycket mätande igårkväll hoppas jag nu att den kommer att sitta bra..! Nu återstår studentklänning och kläder till oss övriga i familjen. Sonen slutar nian och ska ha liten bal och behöver kavaj/kostym ändå så det passar bra! En röd fluga till är önskad, själv tror jag att jag satsar på en klänning från Pernilla Wahlgrens kollektion, älskar den jag har. 

Fick pedikyr på semestern och som vanligt är det något särskilt med deras lack - det sitter som berget i flera veckor! Perfekt:) 

Önskar så färgen vi fått kunde sitta i länge, men den försvinner tyvärr alltför fort.

24 februari 2015

Tillbaka i vardagen igen!

Vi har haft det helt underbart, Thailand är verkligen vackert! Mysigt att kunna umgås hela familjen tillsammans utan en massa tider att passa, mat som ska lagas och träningar hit och dit. Nu är det full fart framåt mot vår och kommande student! Funderingar pågår vart nästa resa går.... Ett kärt bekymmer..






6 februari 2015

Att ha mål och kunna nå dem!

 Hur ofta har jag inte suttit på söndagskvällen och planerat, styrt upp och TÄNKT på alla träningspass och löppass jag ska genomföra i veckan som kommer. Hur ofta kan jag summera på söndagen att det blev precis som jag planerat? Inte ofta - tyvärr. Däremot har det gått betydligt bättre i januari det här året än det brukar och det är jag stolt över. Jag har testat andra träningsformer och funnit att jag gillar det. Men fortfarande finns den där känslan och önskan om att springa en halvmara där, JAG VILL kunna göra det, och då vill jag inte enbart genomföra det. Det kan jag göra idag, jag vill känna mig nöjd med resultatet och känslan under tiden. Jag följer Lofsans blogg, hon pratar ofta mål och realistiska mål, hur du uppnår dem och har roligt under tiden.  En stor inspirationskälla! Så nu startar min planering mot 21 km under 2015.




3 februari 2015

Spicy Papaya sallad


Mmmm, det här ska jag äta massor av under semestern. Spicy Papaya sallad med vitlöksbröd.
Nu krånglar tågen över till Kastrup, signalfel både måndag och tisdag...jisses hur ska det gå på söndag?


1 februari 2015

Söndag & föreläsning

Min favorit: proviva, frusen mango och banan. Mixa och drick! Mums:)

Har fixat de sista ärendena inför resan och efter det åkte jag på föreläsning på Friskis & Svettis, motivation, träning och kost. Kul att lyssna på. 
Ny vecka och Snaaart semester!