9 december 2014

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss

Igår var dagen som gipset skulle åka av, efter 8 veckor. När maken ringde från sjukhuset och meddelade att sonens fraktur inte läkt och att han just fått nytt gips igen trodde jag att det ett skämt. 6 veckor till....Stackare, där försvann två inomhusturneringar och uttagningen till NIU ( gymnasiet). Den senaste hoppas jag att han kanske kan få en chans till ändå. Om 8 veckor åker vi till Thailand, så gipset SKA av om 6 veckor....

Igår tog jag en OFFMONDAY dag, jag gav mig själv ledigt en kväll. Ledigt från alla krav, men jag har svårt för att slappna av och att känna att det är ok. Jag måste träna på det där. Att inte få dåligt samvete. Ikväll kommer mäklaren för att värdera vårt hus, kan vara bra att veta om vi bestämmer oss för att gå vidare i någon budgivning framöver.

2 kommentarer:

  1. Åååå ska ni flytta..? Ni som verkar ha det så himla fint! Hälsn Fia

    SvaraRadera
  2. Det där går upp och ner med flytten, vi trivs väldigt bra i vårt hus. Men skulle gärna framöver vilja ha ett enplanshus, lite nyare modell. Kan alltid vara bra att veta ungefär var vi ligger prismässigt med vårt hus.

    SvaraRadera