8 november 2013

Latmask

Jag undrar om jag är född lat, kan man vara det? Jag skyller på det iallafall. Jag sätter upp tydliga mål för mig själv (ganska ofta) men lyckas aldrig hålla dem. För att jag är lat, för att man kommer ingenstans utan att kämpa. När det tar emot så slutar jag. Enkelt och alldeles sant. 
Är jag sen nere och deppig, så brakar allting. Jag äter allt, tränar inte, blir tröttare och tröttare för varje dag och mår sämre och sämre. Det blir ju en ond cirkel av det här och varje gång lovar jag mig själv att nu tar vi nya tag. NU ska jag nå mitt mål. Mitt mål för nästa år är att springa en halvmara och få in träningen på ett bra sätt i mitt liv, jag vill längta efter träningen, jag vill inte kunna klara mig utan det. Det är skitjobbigt att kämpa med motivationen VARJE GÅNG man ska träna. För så kan det väl inte vara? Att det är så det ska kännas?
Jag vet dessutom vad jag mår bra av att äta och ändå så stoppar jag i mig en massa skit...varför?

dream Follow Me On Tumblr http://cokgulenadam.tumblr.com/ I can, I will, I did it :) | via Facebook1 kommentar:

  1. Jag tycker att du är grym. Förstår dig precis i det du skriver och känner igen mig så väl. Du är inte ensam om att sätta upp mål men att tappa det någonstans på vägen. Är i den fasen just nu o jag det är galet svårt att lyfta rumpan ur soffan igen och komma igång igen..
    Det jag vet är att vi kommer lyckas båda två.
    Jag hejar på dig !!!

    SvaraRadera