19 juli 2014

Min favorit!


Min favoritplats: soffan på altanen med en bra bok. Nu inväntar vi efterlängtad son som kommer hem från Göteborg och Gothia Cup. Gissar att han kommer slockna ganska omgående....! 

18 juli 2014

Göteborg och Gothia Cup!

Vi har haft underbara dagar i Göteborg, spännande och bra matcher, god mat och gott vin och riktigt trevligt sällskap. Det är inte ofta man reser tillsammans med en riktig vinkännare och vinnsamlare. Vi har druckit viner vi aldrig mer kommer att komma i närheten av. Fantastiskt! 
Grabbarna gjorde en riktigt bra turnering, de vann sin grupp och kom till A slutspel, där tog det tyvärr stopp efter en orättvis och snöplig förlust! Så synd om kilarna! 
I måndags var det invigning på Ullevi, 58000 och vilken stämning! Det hoppas vi få vara med om fler gånger! 
Vi har suttit på en massa mysiga restauranger och uteserveringar och bara njutit! 
En kväll köpte vi med oss fiskspett från fiskbilen hem, helt fantastiskt goda! 

Shoppat har vi gjort en hel del, det väntar på att få användas....:)
Nu blir det kesoplättar och förhoppningsvis en tur till stranden! 







11 juli 2014

Repris!

Dagarna ser likadana ut för tillfället och inte mig emot. Det här är SEMESTER för mig. 
I morgon blir det dock inte stranden, dagen ska ägnas åt att tvätta och packa. Tidigt söndagmorgon åker vi till Göteborg och Gothia Cup! Ska bli väldigt roligt och spännande:) 

Åhus är fantastiskt på sommaren. Igår tog jag premiärdoppet och det är rekordtidigt för mig..... 
Innan maten igår tog vi fram lite tapas och provade ett nytt gott rödvin till. Mmm, semester💛



10 juli 2014

En låååång dag på stranden ☀️


Dagen startade 9.20 och jag var nästintill ensam på stranden:) Och avslutades på bästa sätt med middag på Bistron vid bryggan. Det gäller att ta vara på dagarna när det bjuds medelhavsvärme här hemma. Hemma i huset igen 20.30, en lång men mycket mysig och härlig dag! 

8 juli 2014

Härliga lediga dagar!


Vilken start på semestern jag fått, strålande solsken och så varmt och skönt. Vi sitter ute länge och njuter om kvällarna. Underbart. 



Det blev inget premiärdopp igår, några dagar till sen så:) När sonen tränade fotboll passade jag på att pw och springa. För varmt för en ren löptur, men perfekt att kombinera så här! Extra skönt att ha så lite som möjligt på sig, mina nya väldigt rååååsa shorts fick hänga på:)
Nu ska jag in till stan och fixa mina naglar hos bästa Emma och sen blir det så klart STRANDEN igen.
Ikväll får vi gäster och då ska vi testa något nytt på grillen...! Ska bli spännande att smaka. 


7 juli 2014

Semester!


Första dagen på en lång semester 💛 Helgen har firats på bästa sätt med både kalas för sonen som fyllt 15 år, restaurangbesök med vänner och strandhäng! 
Nu väntar stranden igen, ska bara fixa lite fika och packa handdukarna! 
Tänk att hur gammal jag än blir så får vissa handlingar och ord mig att känna mig som om jag vore 10 år igen och min bästis precis dumpat mig. En del saker sårar mer än andra ❤️❤️