28 juni 2013

BOOZT!







Så nu är biljetterna till höstens "seframemotevent" bokat, whiiii vad roligt det ska bli!
Extra roligt att få träffa Camilla & Annika IRL!


24 juni 2013

Världens godaste pizza & söndagsmys ♥






En riktigt mysig söndag på Österlen, trots att det regnade en hel del när vi gav oss hemifrån...När vi kom fram till vårt första stopp i Vitemölla så var det uppehåll och picknick-korgen packades upp. Sen sprack det upp och solen sken hela dagen. Underbart! Vi körde vidare mot Kiviks musteri och handlade en del, vidare mot Stenshuvud och tog en liten minifika där. Vidare mot Fridens....OMG vilka goda pizzor! Ni måste testa om ni inte redan gjort det, men boka bord i god tid. Vi bokade vårt bord redan i april...:) Så mysigt, trevligt, orginellt och fin service. En ny favorit helt enkelt!

22 juni 2013

Lugn midsommar & lite ångest

En seg midsommardag trots att vi tog det väldigt lugnt igår...Vi körde ner till Åhus och njöt av en god glass, åt sill & potatis och sen cyklade vi hem till en kompis. Spelade kubb och boccia och blev bjudna på världens godaste drink - fläderdrink! Tur med vädret hade vi också, solen sken och det var riktigt varmt hela dagen. Underbart!
Idag har vi tillbringat större delen av eftermiddagen i soffan, slappat och läst tidningar och kollat på film. Nu ska vi snart grilla...nomnom.
Vad hittar ni på?

På måndag måste jag börja tänka på vad jag stoppar i mig- verkligen. Ångest inför Mallis beachen. LCHF mådde jag verkligen bra på, men tycker att det är svårt att hålla ett längre tag....! har ni något bra tips på hur man lyckas?


Snart är vi där igen, vårt älskade Mallorca ♥

20 juni 2013

Österlen

På söndag gör vi en roadtrip ner på Österlen tillsammans med några vänner, längtar!
Vi avslutar kvällen på Fridens pizzeria, vi bokade bord för 1,5 månad sen...det är väldigt populärt och mysigt. Nu ser det ju inte ut som att det ska bli picknick väder direkt så lite tips på aktiviteter/stops vi måste se och göra tar jag tacksamt emot. Kiviks musteri är ett måste och redan inplanerad men sen..?

Värmen och solen vi har idag önskar jag att vi får i morgon också - fast det lovas åska och regn...Får se vad vi ska hitta på. Vi ska äta en massa iallafall, och dricka gott rosé. Kanske äta en glass i hamnen i Åhus? Känns konstigt att inte ha något planerat. Vad hittar ni på i midsommar?

Tumblr


18 juni 2013

Vilsen

Jag känner mig lite vilsen, vilse i livet. På vad jag vill göra innan allt är för sent att göra. Främst gäller det mitt jobb, vill jag jobba med det jag gör idag i resten av mitt liv? Om inte, vad vill jag då göra? Jag önskade att jag hade ett "kall". Så mycket enklare det vore då, att åtminstone veta vad jag vill. Fortfarande finns det ju gott om tid att utbilda sig till något annat, jag har ju trots allt minst 25 år kvar att jobba.
Jag trivs på mitt jobb, mycket och jag har underbara kollegor. Men, är det det här jag vill? Vad är jag bra på? Vad är jag mindre bra på? Frågor som är skitsvåra att svara på, kan ni enkelt rada upp svar på det? Och vet ni alla att ni jobbar och lever precis som ni önskar? Kanske är det en begynnande 40-års kris som börjar ge sig tillkänna?...Barnen börjar bli stora och de klarar sig utmärkt själva - det är ju den här tiden man väntade på. När man gick hemma och var mammaledig och tankarna flödade...då när barnen inte behöver mig 24 timmar/dygnet längre, när jag kan jobba längre dagar etc då SKA JAG....ja vaddå?

Ibland är det bara många funderingar, och ibland får funderingarna extra mycket utrymme. Speciellt om det är en mindrebratisdagommansägerså.


Tumblr

17 juni 2013

Besviken



Jag kan sammanfatta helgens lopp så här: SKIT, SKIT, SKIT. Usch jag är verkligen så besviken på mig själv att det blev så dåligt resultat. Och jo resultatet räknas, det är inte bra att bara ha genomfört loppet. Inte alls. Inte för mig iallafall. Med betydligt mer löpning i benen inför årets lopp än förra årets och bra minuttider trodde jag stenhårt på att jag skulle komma under 58 min. Det gjorde jag INTE, det blev sämre. Fattar ingeting. 
Nääää, nu ligger skorna på hyllan ett tag tills lusten att springa kryper fram igen, men det lär nog ta tid.

15 juni 2013

Rösta gärna på mitt bidrag!

Goooodmorgon lördag, solsken & bakutmaning!

Jag tävlar hos Jennys matblogg, idag startar röstningen och jag skulle verkligen bli superglad om ni ville rösta på just mitt bidrag.

Jag har bakat solskensbullar, superenkla att göra och väldigt goooda :) Kan både familjen och kollegorna på jobbet intyga..!
Recept hittar du här








Testa du med, perfekta att ta med i fikakorgen nu i sommar!

Nä, nu är det dags för mig att ta mig till stan och sätta mig på tåget mot Malmö, springer Malmömilen i eftermiddag och ni kan ju hålla en tumme eller två att det går vägen!

13 juni 2013

Fotbollsmatch






Maken är målvakt i Nosaby IF, förra helgen besegrade de Bromölla med 2-1. 40-åringen is still going strong!♥

11 juni 2013

Bakutmaning!







Jag är med och tävlar i Jennys bakutmaning, bidrag kan skickas in fram till den 14 juni och och efter det publiceras alla bidrag och man kan rösta. Ni får såklart väldigt gärna rösta på mina solskensbullar om ni tycker att de ser smaskiga ut! Recept hittar ni på Jennys blogg.
TACK!

10 juni 2013

Min nya kärlek


Pratar ju så klart om min nyligen inköpta Ipad. Kan man något annat än att älska apples mojänger? Nu ska jag bara fixa apple-tv också. Sen så. Hoppas på att min skal kommer idag eller i morgon, vill ju inte att den ska bli skavd och repad....: )



Underbart väder har HELA helgen bjudit på , jag har tillbringat oförskämt mycket tid i solstolen på altanen. Ljuvligt och behövligt.

Tänkte mig en runda på en mil, men startade för tidigt efter att jag ätit frukost så den fick jag bokstavligen äta upp under hela rundan....inte trevligt alls.
På tisdagkväll får det bli en längre runda, på lördag väntar Malmömilen och jag vill ju såklart springa så bra som möjligt där. Jag hoppas på mulet och 14-15 grader. Perfekt löparväder. Förra året var det 25 grader och sol och många löpare som svimmade, kräktes och ramlade ihop. Inte roligt alls.

Är sugen på att shoppa sommarkläder och fylla på garderoben inför Mallorca resan som närmar sig, många butiker som startar sin REA nu. Får surfa runt lite ikväll och se om jag kan göra några klipp.

4 juni 2013

Juni - nu är det sommar!

 Älskar vår utsikt från altanen, lugnt & skönt och endast kossorna som grannar:)




Har hamnat här ute både måndag & tisdag en stund efter jobbet. Orkade bara ta fram en dyna....ingen annan hemma ändå för att hålla mig sällskap. Och mina snygga foppatofflor.....fula men perfekta att ha som "tapåsnabbtochspringautsko" Bara det råååsa som saknas...hihi



Tittar på bilden och inser att jag måste köpa en ordentlig antirynkkräm......! Får bli nästa investering.

I morgon är ingen rolig dag, men skönt när det väl är över. Min lilla mormor ska begravas kl 11.00 ♥

2 juni 2013

Kul med resultat!


Jag & mannen sprang i åska och ösregn idag, använde honom som "hare" för att försöka hålla ett ok tempo. och jag är nöjd, tänk om jag lyckas hålla detta under Malmömilen då blir det en bra tid!


Var en runda på Solhaga igår och köpte sommarblommor, åh så fint det blir när krukorna återigen är fulla. Rabarbern växer så det knakar och jag hoppas innerligt att det blir några gubbar att plocka också snart.


Avslutar kvällen med knäckig rabarberpaj till reprisen av Solsidan, för en stund sen vinkade vi av maken/pappan i familjen. Han är på väg till en konferens i Göteborg och kommer hem först på onsdagkväll♥