29 oktober 2009

Julshopping

Kunde inte låta bli idag på Rusta, att inhandla 2 nya julstjärnor. Den svarta till köket och den vita till Tv-rummet. Kommer bli myspys:)
Började min ledighet igår och är ledig över hela helgen, skönt. Utan något särskilt inplanerat. Maken åker iväg på "killhelg" på lördagmorgon och kommer hem på söndag så barnen och jag får roa oss själva. Förmodligen blir det någon god hämtmat och några filmer från hemmakväll. Dock inga läskiga eftersom jag är mörkrädd:)

Nu ska jag åka och få lite massage och sen blir det ett pass på Friskis & svettis för att sen sjunka ner i soffan ikväll och slötitta på "Bröstcancergalan".



25 oktober 2009

Ladies Night

2:a gången jag åker på Ladies Night och det har varit lika bra bägge ggr!
Igårmorse åkte jag & 6 andra ladies till Malmö för en hel dags shopping för att sen avsluta med show på nya arenan på kvällen.
Killarna i showen är suveränt duktiga och väldigt underhållande. Alla på sitt eget lilla vis:)
Paffa blev vi när vi insåg att hela gänget bakom LN boddde på samma hotell som vi, så det blev lite extra, gratis ögongodis för oss...haha.
Till frukosten dök även Magnus Uggla upp, en liten man med stooort hår och sina sedvanliga solglasögon:) Vi stod och tog te & socker samtidigt och som den drullfia jag är lyckas jag sticka honom på handen med "sockerpincetten"....men han godtog min ursäkt och fortsatte lugnt att plocka sockerbitar:)
Väntar & längtar tills nästa års biljetter släpps redan....


Mr Snyggo in action


Här tillsammans med Andreas Johnsson.

Bilderna lånade från ladiesbloggen

20 oktober 2009

Göteborg ♥

Helgen i Göteborg var verkligen rolig, trevlig, mysig♥, härlig och intensiv. Vi kom upp i fredagskväll vid 19, och sen har dagarna gått i ett. Stannade till på Freeport i Kungsbacka på vägen hem, bilen landade på uppfarten vid 15 i söndagseftermiddag och då var vi lagom möra:)

Hittade världens sötaste inredningsbutik när vi traskade rundor i lördags och där fanns verkligen allt! Här skulle jag vilja jobba!!

Ikväll har jag tränat och imorgon blir det dubbelpass, på arbetstid. I morgon är det dags för höstens friskvårdsdag och jag ska köra Kibox & yoga. Spännande!

15 oktober 2009

Long time no see!

Hej hopp, nu var det ett tag sen jag bloggade. Har varken haft lust, tid eller ork att plita ner något.Nåja, gårdagen började inte så bra iallafall. Glömde ställa klockan i tisdagskväll vilket gjorde att jag vaknade 07.40....då brukar vi normalt sitta i bilen på väg till skolan:) Men det gick, 07.55 satt barnen i bilen och då kunde jag hoppa in i duschen och fixa till mig själv. Jag har ju möjlighet att flexa så för min del var det ingen större katastrof, men det kan ju inte barnen.
Tränade ett pass på kvällen och var måttligt road, var inte på hugget när jag körde dit och det blev tyvärr inte bättre under passet heller. Synd för ofta blir det kul när man väl är på plats. Får göra ett nytt försök lite senare:)

Äntligen har vi köpt/beställt ny tvättmaskin & torktumlare. Tvättmaskinen har läckt ända sedan i somras så det var verkligen behövligt.



Det blev Bosch även denna gång.

I morgon åker maken & jag med sällskap till Göteborg för en liten ♥ weekend. Kommer hem på söndag. Blir underbart med egentid, shopping, god mat & god dricka. Inget speciellt står på agendan utan vi tar dagen som den kommer & bara njuter. Vi kommer att bo här.

Ikväll blir det därför att handla lite extra god mat & lite gotte till barnen & mormor & farmor som kommer hit och bor hos oss.

Trevlig helg på er ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6 oktober 2009

Tisdag

Ikväll skulle jag egentligen varit i Hörby och tittat när Jossan spelar match - men makens träning blev inställd så han tog den uppgiften på sig. Ganska skönt att få stanna kvar hemma i lugn & ro med sonen istället.
Jag ska packa lilla väskan, i morgon åker jag på utbildning till Malmö och kommer hem igen på torsdagkväll. Ska bli skoj, jag hoppas givetvis på att vi hinner springa ett varv eller två på stan innan eller efter allt är slut.

I helgen blev allt klart med den "nya" hästen och här är Vice versa & Jossan!


1 oktober 2009

Tjejmiddag

Nu åker jag snart iväg och träffar ett gäng väldigt fina & gamla vänner. Vi brukar träffas ett par gånger om året och nu är det lääänge sen vi sågs så det ska bli extra kul ikväll att höra hur alla haft det under sommaren.
Det extrafina är att vi blir bjudna på mat, lyx att sätta sig till dukat bord en torsdagkväll...
I morgon är det fredag-----igen och på kvällen ska maken och jag kika på Stieg Larssons senaste film på bio, hoppas den är lika bra som förra!